Select the search type
  • Site
  • Web
Search

O nama

PanGeo Projekt d.o.o. je tvrtka osnovana u siječnju 2012. a registrirana je za poslove projektiranja, savjetovanja i stručnog nadzora na području građevinarstva.

Uža specijalizacija odnosi se na usluge iz područja gospodarenja otpadom, geotehnike i zaštite okoliša. Na čelu tvrtke se nalazi ovlašteni inženjer građevinarstva koji je višegodišnje iskustvo stekao radom u velikoj konzultantsko-projektantskoj kući na projektantskim i savjetodavnim poslovima iz navedenih područja. 


Uspješno gospodarenje otpadom je osnovni element suvremene zaštite okoliša i zahtjeva široki raspon vještina da bi se postigla rješenja koja odgovaraju sve strožim ekonomskim zahtjevima te zakonskim propisima iz domene zaštite okoliša. Slični zahtjevi postavljaju se pred naše inženjere i pri rješavanju geotehničkih problema gdje sve složeniji zahvati u ograničenim uvjetima zahtjevaju kritički i racionalni pristup. 


Sa svojim stručnim timom pružamo Vam cjelovita inženjerska rješenja iz navedenih područja na jednom mjestu a koja uključuju sve faze u razvoju geotehničkih projekata, projekata sustava sustava gospodarenju otpadom te stručnim poslovima zaštite okoliša. 


Kao sastavni dio profesionalnog razvoja i usavršavanja naši djelatnici sudjeluju na domaćim i međunarodnim skupovima iz područja temeljnih djelatnosti. Upravo ovakav vid profesionalnog razvoja omogućava nam kontinuirani razvoj i praćenje globalnih trendova u pojedinim područjima.